Pse ALB SAT?

E vetmja platformë e cila flet 100% shqip!

sc-icons-image

Larmishmëri programesh për të gjithë familjen

sc-icons-image

Kanalet me te mira gjeneraliste Shqipëtare dhe Kosovare

sc-icons-image

Premierat e fundit

sc-icons-image

Kampionatët më të ndjekura sportive

Albsat platforma më e re në treg

ALB SAT u themelua në vitin 2019, me pjesëmarrje 100% nga investitorë shqiptarë. Albsat ju dhuron eksperiencën unike të shijimit të televizionit falë larmishmërisë së kanaleve për të gjithë familjen dhe produksioneve 100% shqiptare.

Albsat me qëllim të lehtësimit të jetës dhe argëtimin pa limit, ofron shërbime të avancuara të platformës satelitore.

Njëkohësisht me të gjitha kanalet që gjenden në Albsat, ajo bashkon të gjitha trevat shqipëtare si Shqipëri, Kosovë, Maqedoni dhe Mal të Zi.

Ne sigurohemi që ju të qëndroni të frymëzuar, të informuar dhe në kontakt si kurrë më parë, me shërbimet tona të avancuara. Albsat ofron produkte innovative dhe me një cilësi të lartë shërbimesh.

Pikat e shitjes
 • Pejton – Rr. Perandori Justinian
 • Sheshi “Zahir Pajaziti” (tek Hotel Grand)
 • N.T “H.D” Prishtinë
  Adresa: Bulevardi Bill Klinton
  E-mail: vigan11@hotmail.com
  Tel: +38344120050, +38345540124
 • Leufat Idrizaj
  Adresa: Bulevardi Bill Klinton, Prishtinë
  Email: tringprishtina@tring.tv
  Tel: +38344100328

 

 • Pejë – Rr.Mbetresha Teutë
 • Ferizaj – Rr. 12 Qershiori
 • Sheshi Shadervan
 • Adresa: Bruti elektronik: Rr. “Njazi Elshani” nr:1, Prizren, Kosovë
  E-mail: brutielektronik@hotmail.com
  Tel: +383 29 230 881
 • Rr. Nëne Tereza
 • Xhelal Hajda – Toni
 • Të gjitha pikat e Western Union
 • Rr. Bulevardi i Pavarësisë (te Comodita Home)
 • Të gjitha pikat e Western Union
 • Rr. Hasan Prishtina
 • Të gjitha pikat e Western Union
 • Sheshi Mehë Uka
 • Qendra Zejtare Hajdin Berisha
 • Brigada 123

Pako Premium

KANALET TELEVIZIVE PLATFORMA SATELITORE

Pakoja Vjetore

sc-icons-image
18900Lek
149
00€për 1 vit
KANALET TELEVIZIVE PLATFORMA SATELITORE

Pakoja 6 mujore

sc-icons-image
9900Lek
79
00€për 6 muaj
KANALET TELEVIZIVE PLATFORMA SATELITORE

Pakoja 3 mujore

sc-icons-image
5290Lek
43
00€për 3 muaj
KANALET TELEVIZIVE PLATFORMA SATELITORE

Pakoja mujore

sc-icons-image
1900Lek
15
00€për një muaj

ÇFARË ËSHTË ALBSAT?

Albsat është platforma më e re në treg e cila bashkon të gjitha kanalet më të ndjekura Shqiptare dhe ato Kosovare në një paketë të vetme.

View all bundles